Samengetrokken twee-onder-een-kapwoning Hoogland

Heel bijzonder: de tuinen van de twee twee-onder-een-kapwoningen die samengevoegd zijn. Dit project begon met geluidsoverlast. De bouw van een geluidswerende afscheiding om de geluidsoverlast van belendende winkels tegen te gaan was een afspraak met de buur-AH. Omdat Beers Hoveniers dealer is van Greenwall geluidsabsorberende tuinschermen werden zij in de arm genomen. 

De schermdelen, met een eigengewicht van 110 kg, worden overeind gehouden door staalverzinkte H-balken en begroeien met klimop. Tezamen is zo een zeer duurzame, stille, groene én solide oplossing gemaakt.

Toen vervolgens de bewoner van de ene twee-onder-een-kapwoning de andere helft erbij kocht is een tuinarchitect in de arm genomen om een nieuwe samengevoegde tuin te ontwerpen. Omdat de ervaring met Beers Hoveniers bij de geluidswal goed was mocht Beers Hoveniers ook de tuin aanleggen. In de tuin werden twee zitjes met een afscheiding gecreëerd omdat elk huis wel z’n eigen bewoners heeft met elk hun privacy. De tuin werd verder voorzien van flextone-look betontegels en de nodige beplanting.
In de nazorg - Beers Hoveniers geeft een jaar garantie - werd beplanting die het niet gered heeft ingeboet (vervangen van weggevallen planten).

Bekijk de foto's

Wij zijn dealer van:

Wij leveren producten van:

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn erkend leerbedrijf