Tuinaanleg

Nieuwe tuin aanleggen

Een nieuwe tuin aanleggen vraagt om kennis en ervaring. Gebeurt dit niet goed, dan gaat dit beslist ten koste van het eindresultaat. En daarmee van uw tevredenheid.
Ons advies: laat dit over aan een professionele hovenier met ervaring. Beers Hoveniers is al sinds 1935 (!) hovenier voor bedrijven en particulieren. Wij vertalen elk tuinontwerp naar een belevingsvolle buitenruimte die past bij uzelf en bij de omgeving.

Uw tuin compleet ingericht

Gaat het om de complete renovatie van een tuin? Dan halen we de tuin eerst helemaal leeg. Het groen dat u wilt behouden, zetten we in ons depot. Vervolgens graven we de fundering uit tot de juiste hoogte. We leggen de bestrating en plaatsen de elementen, zoals een veranda, een vijver of een zwembad. Muurtjes metselen we zelf.
We brengen stroom- en waterpunten aan. En realiseren desgewenst voorzieningen voor het recyclen van waterafvoer. Kortom, we richten uw tuin compleet in.
Dit verzorgen we volledig zelf, met mankracht en de juiste materialen en machines.

De grond en het groen

En dan? Dan gaan we aan de slag met de grond en het groen. We componeren uw tuin met vaste planten, eenjarige planten, grassen, heesters of bomen. Ook kunstgras is mogelijk. Dat is altijd groen en behoeft geen onderhoud. U kunt vertrouwen op ons oog voor detail, ons gevoel voor harmonie en onze kennis van bloei en groei. Het resultaat? Een tuin die het hele jaar door verrast.

Advies over tuinonderhoud

Na de tuinaanleg lopen we samen met u door de tuin.
Bent u tevreden? Of ziet u misschien nog puntjes?
Dan herstellen we die direct. En natuurlijk adviseren we u over het onderhoud van uw tuin, op basis van de lijst met beplanting in uw tuin. Vindt u het tuinonderhoud in het begin misschien wat lastig? Dan helpen we u gewoon
een keer.

Kies ook voor een tuinontwerp van Beers Hoveniers

Wilt u uw droomtuin realiseren? Wacht niet langer en bel voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij zijn dealer van:

Wij leveren producten van:

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn erkend leerbedrijf