Tuin aan laten leggen

Nieuwe tuin aanleggen

Het aanleggen van uw droomtuin is een reis die we bij Beers Hoveniers met veel passie en toewijding aangaan. Een tuin aanleggen is niet zomaar iets; het is een kunst op zich. Zonder de juiste zorg en aandacht kan het eindresultaat tegenvallen, en dat willen we natuurlijk te allen tijde voorkomen. Daarom adviseren wij om deze belangrijke taak in de handen te leggen van experts. Sinds 1935(!) zijn wij, Beers Hoveniers, trots op het werk dat we voor zowel bedrijven als particulieren hebben verricht. We zetten uw ideeën om in een levendige tuin die echt voelt als een verlengstuk van uw huis.

De stappen tot we uw droomtuin realiseren

  • Het leeghalen van de bestaande tuin tot de aanleg van de nieuwe tuin.
  • Een solide fundering en bestrating aanleggen volgens het ontwerp.
  • Plaatsen van sfeerverhogende elementen zoals veranda's, vijvers, zwembaden en muurtjes.
  • Zorgvuldige selectie en plaatsing van planten, struiken, en bomen die passen bij uw wensen en de omstandigheden van de tuin.
  • Aanbieden van een gedetailleerde 3D visualisatie om een duidelijk beeld te geven van het eindresultaat.

Van Begin tot Eind: Uw Tuin Onze Zorg

Of het nu gaat om een complete make-over van uw tuin of het vanaf nul beginnen, wij zorgen voor alles. We beginnen met een lege canvas door alles wat niet past bij uw nieuwe tuinvisie te verwijderen. We bewaren zorgvuldig het groen dat u wilt houden. Daarna leggen we de basis voor uw nieuwe tuin, van het uitgraven voor de fundering tot het leggen van bestrating en het plaatsen van die speciale elementen die uw tuin uniek maken, zoals een knusse veranda, een serene vijver of een verfrissend zwembad. Ook het bouwen van muurtjes pakken wij met beide handen aan.

Wij zorgen voor de complete inrichting met onze eigen mensen, materialen en machines. Dit betekent dat we ook denken aan praktische zaken zoals elektra en waterpunten, en zelfs waterrecycling als u dat wilt.

Planten en Meer: Het Leven in Uw Tuin

grasveld_in_de_tuin_aanleggen

We starten met een grondige voorbereiding. Alles wat niet in jouw nieuwe tuinplan past, halen we weg. Maar wees gerust, planten die je wilt behouden, krijgen een tijdelijk thuis in ons depot. Daarna leggen we de basis: bestrating, funderingen, en de installatie van water- en elektrapunten. Dit doen we allemaal zelf, met ons eigen ervaren team en de beste materialen.

Vervolgens is het tijd voor het groen. Of je nu een onderhoudsarme tuin wilt of juist een kleurrijk bloemenparadijs, we adviseren je over de beste plantenkeuzes. Ook kunnen we je alles vertellen over de voordelen van kunstgras versus natuurlijk gras. Onze kennis en passie voor groen zorgen ervoor dat jouw tuin een plek wordt waar je het hele jaar door van geniet.

Advies Na de Aanleg

struiken_in_de_tuin_aanleggen

Een tuin laten aanleggen door Beers Hoveniers betekent ook nazorg. We lopen samen door de nieuwe tuin om te zorgen dat alles naar wens is. En we laten je niet zomaar achter met een nieuwe tuin; we adviseren je graag over het onderhoud en kunnen zelfs in het begin een handje helpen. Mocht u dus nog vragen en puntjes van aandacht hebben na de aanleg voor de tuin, dan pakken we ze uiteraard meteen voor u op.

Als je jouw tuin wilt laten aanleggen en je zoekt een betrouwbare partner die jouw visie kan omzetten in een prachtige, levendige tuin, dan is Beers Hoveniers de keuze voor jou. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en zet de eerste stap naar de tuin van je dromen.

Kies ook voor een tuinontwerp van Beers Hoveniers

Wilt u uw droomtuin realiseren? Wacht niet langer en bel voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij zijn dealer van:

Wij leveren producten van:

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn erkend leerbedrijf