Tuinontwerp

Tuinontwerp

Het realiseren van de perfecte tuin begint met een professioneel en creatief tuinontwerp. Wanneer u overweegt om een tuinontwerp te laten maken, is het essentieel dat al uw persoonlijke wensen, vereisten en de specifieke mogelijkheden van uw buitenruimte centraal staan in het ontwerpproces. Ons hoveniersbedrijf specialiseert zich in het vertalen van uw dromen naar een concreet plan, waarbij we nauw samenwerken om elke hoek van uw toekomstige tuin te perfectioneren. Terug op kantoor maken we een eerste schetsontwerp. Daarin verwerken we de ideeën die we samen hebben besproken.  Bij een eerste thuisbezoek duiken we diep in uw visie voor de tuin. We verkennen samen de locatie waar uw tuin ontworpen zal worden, wat ons waardevolle inzichten geeft die als inspiratie dienen voor het tuinontwerp.

Schetsontwerp

Vragen zoals "Welke sfeer ambieert u in uw tuin?", "Welke kleurenpalet spreekt u aan?", "Geeft u de voorkeur aan een onderhoudsarme tuin of droomt u van een tuin die het hele jaar door bloeit?" en "Welke functionele elementen wenst u te integreren, zoals bestrating, muurtjes, een veranda, een vijver of zelfs een zwembad?" zijn cruciaal in deze fase. Deze dialoog zorgt ervoor dat we een tuin ontwerpen die voldoet aan al uw behoeften. Na dit verhelderende gesprek werken we de verzamelde ideeën uit tot een eerste schetsontwerp. Dit concept brengt de eerste visuele representatie van uw droomtuin tot leven, waarbij uw input en onze expertise samensmelten tot een ontwerp. Dit schetsontwerp is de basis voor verdere discussie, waarbij we openstaan voor uw feedback en aanvullende wensen om zo samen tot een definitief tuinontwerp te komen.

Een uitgewerkt 3D-ontwerp

tuinontwerp_in_3d

De volgende stap in het proces is het uitwerken van dit ontwerp in een gedetailleerd 3D-model. Dit moderne ontwerpproces biedt een realistisch beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien. Het 3D-tuinontwerp is een krachtig hulpmiddel dat ons in staat stelt om samen elk detail van uw tuin te verfijnen. Indien gewenst, bieden we de mogelijkheid om dit ontwerp samen met de offerte op een cd te verstrekken, zodat u in alle rust kunt nadenken over de uiteindelijke beslissingen voor uw tuinontwerp.

Onze stappen voor het ontwerpen van uw tuin: 

  1. Persoonlijke Ontmoeting;
  2. Creatieve en Unieke Ontwerpen;
  3. 3D Ontwerp;
  4. Feedback en Aanpassingen;
  5. Visuele en Functionele Planning.

Tevreden? Aan de slag!

tuinontwerp_kruiwagen_met_tuin

Zodra u volledig tevreden bent met het ontwerp, en u kunt niet wachten om de realisatie van uw tuin te zien beginnen, plannen we de aanleg van uw droomtuin. Onze passie ligt in het tot leven brengen van prachtige tuinontwerpen, geïnspireerd door de unieke ideeën die we samen hebben ontwikkeld.

Kies ook voor een tuinontwerp van Beers Hoveniers

Wilt u uw droomtuin realiseren? Wacht niet langer en bel voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij zijn dealer van:

Wij leveren producten van:

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn erkend leerbedrijf