Tuinonderhoud

Tuin onderhouden

Zelfs de meest onderhoudsarme tuin heeft onderhoud nodig. Anders verandert uw zorgvuldig gecreëerde buitenomgeving tot een sfeerloze wildernis. Natuurlijk kunt u dit onderhoud zelf doen. Maar dat is misschien best veel werk. Ook heeft u misschien niet de kennis. Beers Hoveniers verzorgt het tuinonderhoud van vele bedrijven en particulieren.

Uw complete tuin in topconditie

Wat we onder tuinonderhoud verstaan? Nou, álles.
We verzorgen planten en snoeien heesters en bomen. Verticuteren, bemesten en maaien het gazon. Wieden onkruid en verwijderen bladeren. We houden de bestrating schoon en netjes. En we reinigen vijvers en andere elementen in de tuin. Denk daarbij ook aan alle elektrische voorzieningen in de tuin, zoals de vijverpomp. Uw complete tuin blijft in topconditie, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Wij doen het werk.

Van bedrijfs- en kasteeltuinen tot particuliere tuinen

Onze mensen werken in de tuinen van bedrijven en particulieren. We onderhouden zowel kasteeltuinen en hoteltuinen als de tuinen bij bedrijfspanden. En natuurlijk particuliere tuinen. Dit gebeurt met eigen materiaal, zoals zitmaaiers, motorische kantsnijmachines, hoogwerkers, houtsnippermachines, shovels en klein motorisch gereedschap.

Op basis van een onderhoudscontract

Wilt u uw tuin door ons laten onderhouden? Dan komen we samen tot afspraken, die we vastleggen in een onderhoudscontract. Wat is uw behoefte? Hoe vaak wilt u uw tuin laten onderhouden? En wat wilt u wel en niet door ons laten uitvoeren? We adviseren u graag.

Laat uw tuin onderhouden door Beers Hoveniers

Wilt u graag altijd een mooie tuin?
Wacht niet langer en bel voor een vrijblijvende kennismaking over periodiek tuinonderhoud.

Wij zijn dealer van:

Wij leveren producten van:

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn erkend leerbedrijf