Oud - Katholieke Semenarie Amersfoort

Eén van de oudste klanten van Beers Hoveniers - al ruim een halve eeuw! - is de Oud-Katholieke Seminarie in Amersfoort. En nu moest de entree volledig op de schop. De parkeerplaats voldeed niet meer en de toegang moest invalide-proof gemaakt worden. De parkeerplaats had te weinig capaciteit en had “last” van te veel begroeiing en grastegels. 

Het parkeerterrein werd aangepakt; beplanting werd weggehaald, een nieuwe bestrating werd aangelegd en er werd een haag omheen gepland voor de omwonenden. Bij de entree werden een rolstoeltalud en bordes aangebracht voor een meer inclusieve toegang. Hiervoor was het nodig te werken met gewapend beton en nieuwe stenen. Het geheel werd afgewerkt met nieuwe keramische tegels.

Ook in de tuin zijn aanpassingen gemaakt. Om het buiten-vergaderen en zitten mogelijk te maken werden nieuwe zitjes gecreëerd en nieuwe In-lite verlichting aangelegd. De lichtarmaturen zijn in beton verankerd om diefstal tegen te gaan.

Dit project werd in een droge warme zomer uitgevoerd waardoor een aantal planten het niet gehaald hebben en zijn vervangen door nieuwe. 
 
 
 

Bekijk de foto's

Wij zijn dealer van:

Wij leveren producten van:

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn erkend leerbedrijf