Boswoning Apeldoorn

De hele 30 jaar oude tuin moest op de schop. Een nieuw zwembad voor de kleinkinderen moest er nl. komen en een deel van de paardenbak werd ervoor opgeofferd. Grote uitdaging in dit tuinproject was de toegankelijkheid. Grote machines konden niet in de tuin komen dus alles moest met minigravers en met de hand gerealiseerd worden. 

Voor het zwembad werd een bak gemetseld die voorzien werd van pvc-bekleding samen met een zwembadbouwer, die ook de techniek installeerde. 

In de tuin werden ronde - zgn. monnikskappen - en rechte muren opgemetseld waarvan de rechte ook gestuct zijn. Voorts werd de beplanting aangebracht én een automatisch beregeningssysteem geïnstalleerd. Voor de toegang van de tuin werd een, op afstand bestuurbare, hardhouten poort met ernaast een looppoort gemaakt.

Deze nieuwe klant maakte kennis met Beers Hoveniers op een Wildfair van landgoed Wenum Wiesel. Beers Hoveniers onderhoudt dit landgoed en zo kwam dit project bij Beers Hoveniers terecht. Bij de nazorg heeft Beers Hoveniers de tegels naast het zwembad opnieuw gelegd. Deze waren enigszins ingezakt. Alles is naar tevredenheid gebouwd én opgelost.

Bekijk de foto's

Wij zijn dealer van:

Wij leveren producten van:

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn erkend leerbedrijf