Ons hoveniersbedrijf: anno 1935

Specialist in tuinen

Een tuin is heel persoonlijk, en daarom altijd maatwerk. Beers Hoveniers is al sinds 1935 (!) specialist in tuinen. Bedrijven en particulieren door heel midden-Nederland weten ons te vinden voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Kennis, ervaring en creativiteit

Beers Hoveniers dankt de naam aan oprichter Henk van Beers. In 1981 nam Hans de Jong het bedrijf over. Sindsdien groeide het bedrijf gestaag. Het aantal opdrachtgevers nam toe, en daarmee ook het aantal medewerkers. Tegenwoordig werken dagelijks zeven hoveniers voor de klant. Met kennis, ervaring en creativiteit in hovenieren. We werken met moderne middelen, actuele kennis en liefde voor het vak.

Wat je van ons kunt verwachten? Beers Hoveniers is:

Persoonlijk en betrokken

We houden ons bedrijf bewust compact. Want alleen als we u als klant goed kennen en weten wat u wilt en belangrijk vindt, kunnen we kwaliteit leveren. Ook wij worden graag blij van uw nieuwe tuin.

Vakbekwaam en innovatief

Beers Hoveniers mag dan al bestaan sinds 1935, we houden ons vak continu bij.  Als we mogelijkheden zien, passen we nieuwe hulpmiddelen en producten toe.

Oplossend en adviserend

Fijn als u tevreden bent over uw tuin. Heeft u behoefte aan advies of hulp? Bel gerust. Ook als u misschien een klacht heeft. Samen vinden we altijd de oplossing.

Wij zijn dealer van:

Wij leveren producten van:

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn erkend leerbedrijf